• img-book

Едно непознато суштество

Ветувањето е ветување. Тоа не смее никогаш да се прекрши.

Сѐ започна вака: една ноќ, пред да си легне, Сани слушна… невообичаен звук зад фрижидерот. Знаеше дека таму живее некое суштество. Но не сакаше да открие што е тоа без Стела, а ни без тебе.

А ти сакаш ли да откриеш?

Ако сакаш, влегувај во нашата приказна! Те чекаме!

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Едно непознато суштество”

Уште нема коментари за овој производ.