img-book

ISBN: 978-608-208-284-4

Европа

Третиот наслов од новата серија на ТОПЕР енциклопедии.. Ако сакате да патувате низ сите континенти и различните земји во нив, тогаш овие енциклопедии се за вас. Преполни со разнобојни фотографии и интересни факти, секоја енциклопедија претставува право задоволство за читателот.

150 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-284-4
Издавач: Топер
Година на издавање: 2013
Број на страници: 32

“Европа”

Уште нема коментари за овој производ.