• img-book

ДУХОВНО-ОТЕЧКИ ПОУКИ

Старец Ефрем Филотејски

Старец Ефрем, духовен син на старец Јосиф Исихаст, обновител на општежителниот манастир Филотеј на Света Гора Атонска, еден од најголемите живи современи духовници, учител на умно-срдечната молитва и на внатрешниот пат на покајното самоспознание, во оваа книга со совети им дарува светлина на богопознанието на сите кои се жедни за Божјата вистина и правда 2013; стр. 288

250 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“ДУХОВНО-ОТЕЧКИ ПОУКИ”

Уште нема коментари за овој производ.