• img-book

Дружината на борот и други приказни

Пет прекрасни, топли, весели и необични приказни за деца:

,,Приказна за Големиот бор, мачката Тигра и другите животни”,

,,Бротчето кое не сакаше море”,

,,Принцеза-приказна со три краја”,

,,Приказна за кралот Мрчало” и

,,Куса принцеза-приказна со дијалог и кула”.

290 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Дружината на борот и други приказни”

Уште нема коментари за овој производ.