• img-book
    Другата жена

    Сенди Џонс


ISBN: 978-608-260-014-7

Другата жена

од: Сенди Џонс

Подготви се да ја запознаеш другата жена: нема нешто што не е подготвена да направи за да те тргне од нејзиниот син…

Емили е убедена дека Адам е совршениот; човекот што мислела дека никогаш нема да го запознае. Но во сенките демне ривалка, жена која има длабока врска со човекот кој таа го сака.

Емили го одбира Адам, но не ја одбира неговата мајка Пами. Сите знаат дека секоја мајка би направила буквално сè за својот син и Емили сега ќе дознае колку далеку е подготвена да оди Пами за да го добие тоа што го сака, а тоа е: Емили засекогаш да исчезне од животот на Адам.

Другата жена е заразен, брз психолошки трилер за деструктивната врска меѓу една жена, човекот што го сака и неговата страшно манипулативна мајка.

button-new

440 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
Sandie Jones is the author of the bestselling The Other Woman. A freelance journalist, she has contributed to the Sunday Times, Daily Mail, Woman's Weekly and Hello magazine, amongst others. If she wasn't a writer, she'd be an interior designer as she has an unhealthy obsession with wallpaper and cushions.
Книги од Сенди Џонс
Drugata zena
Купи
Рецензија на уредник

Проверете подоцна…

Детали

ISBN: 978-608-260-014-7
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2019
Број на страници: 360

“Другата жена”

Уште нема коментари за овој производ.