• img-book

Category:

Дневник на прочитани книги

Овој нотес претставува твој мал личен дневник на книгите што ги читаш и веќе ги имаш прочитано.

Во него можеш да ги прибележиш најважните делови од книгата, твоите омилени ликови или сцени, убавите мисли и некои убави реченици, па дури и твоите размислувања додека ја читаше книгата.

Ваквите прибелешки ќе ти бидат корисни кога ќе сакаш да се присетиш на некои од твоите омилени книги или на твоите доживувања додека ги читаше.

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Дневник на прочитани книги”

Уште нема коментари за овој производ.