• img-book

ДНЕВНИКОТ НА ЕДНО ШМОКЛЕ (ПРАВИЛАТА НА РОДРИК)

Немојте никако да го прашате Грег Хефли како го поминал летниот распуст, зашто дефинитивно не сака да зборува за тоа.

Со почетокот на новата школска година, Грег одвај чека да ги остави изминатите три месеци зад себе… а особено една случка.

За жал, неговиот постар брат Родрик ја знае случката што Грег не сака да се расчуе. Ама тајните знаат да испливаат на површина… особено кога е вмешан и еден дневник.

360 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“ДНЕВНИКОТ НА ЕДНО ШМОКЛЕ (ПРАВИЛАТА НА РОДРИК)”

Уште нема коментари за овој производ.