• img-book

Дневникот на едно смотано девојче 6

Како да знаеш дека ѝ се допаѓаш на твојата симпатија,

Според Ники Максвел:

Сака да оди со тебе на најголемата игранка на годината.

(Апсолутно, сé уште има време да го поканиш.)

(О, боже… Што ако тој не рече да?!)

(О, боже…. Што ако оди со Мекензи?!!!!!)

280 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Дневникот на едно смотано девојче 6”

Уште нема коментари за овој производ.