• img-book

Дневникот на едно смотано девојче 5

Драга госпоѓице Сезнајка, мислам дека мојата непријателка шири озборувања за мене. Помош!

О, Боже!!! Драга, дали твојата непријателка има име што започнува на „Мек“ и завршува на „ензи“? Можеби ТИ можеш МЕНЕ да ми дадеш СОВЕТ!

 

Твојата пријателка,

Госпоѓица Сезнајка

280 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Дневникот на едно смотано девојче 5”

Уште нема коментари за овој производ.