• img-book


ISBN: 0000

Дневникот на Бриџит Џонс

Дали Дневникот на Бриџит Џонс е сензационална урбана сатира за модерните меѓучовечки односи?

Ироничен осврт за пропаѓањето на едно традиционално семејство?

Или, пак, едноставно конфузни чкртаници на една изнервирана триесет и нештогодишна девојка?

„Брилијантен потсетник за животот кога сте биле млада и немажена девојка во еден период од животот… Секоја жена која имала љубовни врски, работа и, секако, мајка, ќе ја чита оваа книга со громогласно смеење“ – Тајмс

300 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 0000
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2016
Број на страници: 288

“Дневникот на Бриџит Џонс”

Уште нема коментари за овој производ.