• img-book

Девојчињата можат сè

Девојчињата ги има во сите форми и бои.

Тие нè воодушевуваат и нè радуваат.

Тие постојано нè изненадуваат.

Девојчињата можат сè,

што и да посакаат – веднаш.

А ако си девојче

…и ти можеш исто – повеќе од еднаш!

Дали сакаш да освоиш врв на некоја планина? Или да возиш пожарникарско возило? Да станеш премиерка на држава? Придружи им се на девојчињата на страниците на оваа книга за да ги видиш неверојатните нешта што тие ги прават секој ден – и откриј што би сакала да правиш ТИ!

Сликовница за сите што имаат сон.

280 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Девојчињата можат сè”

Уште нема коментари за овој производ.