img-book

ISBN: 978-608-259-358-6

Девојче и мече

Едно девојче и едно мече ни ги отвораат вратите од нивниот свет, кој е исто толку обичен, колку што е необичен. Поминувајќи го сето време заедно, тие откриваа многу нови работи. Открија дека колку побрзо го возат велосипедот, толку посилно ветрот им ја дува косата. Се искачуваа на највисоките ридови, обидувајќи се да ги допрат сончевите зраци. Уживаа во есента, играјќи си криенка со сонцето. Сѐ правеа заедно, додека еден ден…

ДЕВОЈЧЕ И МЕЧЕ е топла, сонувачка приказна за другарството и за растењето.

650 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-358-6
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2019
Број на страници: 42

“Девојче и мече”

Уште нема коментари за овој производ.