• img-book

Девојчето и дванаесетте месеци

„Туку, слушај девојче, сакам нешто да те прашам. Можеш ли да ми кажеш кои месеци во годината се попубави, а кои полоши?“
„Златна бабичке“, рече девојчето, „мене сите месеци во годината ми се убави, кој од кој поубав. За мене нема ниту еден лош месец.“

168 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Девојчето и дванаесетте месеци”

Уште нема коментари за овој производ.