• img-book

MKD

Девојката од хартија

5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

На Том Бојд, познат писател му недостига инспирација, а тогаш во неговиот живот ненајдено се појавува хероината на неговите романи. Таа е убава, таа е очајна, таа ќе умре ако тој престане да пишува. Невозможно? А, има и уште… Заедно, Том и Били ќе доживеат неверојатна авантура во која реалноста и фикцијата се мешаат во една заводлива и смртоносна игра…

199 ден

2 на залиха

За книгата

  1. :

    5 out of 5

    Една од поубавите книги на Мисо,баш е убава и долго се памети.