• img-book

Category:

Грдото пајче

„Грдото пајче“ е една од најпопуларните и најубави Андерсенови бајки, која со генерации им се раскажува на децата ширум светот.

Трогателна приказна за пајчето кое е отфрлено од другите пајчиња и птици затоа што е грдо, па заминува во светот за да најде некој што ќе го сака…

150 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Грдото пајче”

Уште нема коментари за овој производ.