• img-book

Господи, Ти си мојот живот

Старец Сава Псково-Печерски 

Тешко е да ги прелажеш луѓето, кои со особено сетило ги препознаваат вистинските пастири и од сѐ срце се стремат кон оние, кои со сето свое срце се насочени кон Бога. Ова е чудесна книга за животот и поуките на еден од најревносните духовни старци во времето на најстрашната голгота за рускиот народ. Отец Сава бил сакан поради Христовата љубов којашто живеела во него, поради самопрегорното служење на ближните 2013; стр. 336;

250 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Господи, Ти си мојот живот”

Уште нема коментари за овој производ.