• img-book

Category:

Гордост и предрасуда

Приказната го следи животот на главниот карактер Елизабет Бенет, која се соочува со прашањето на манирите, воспитанието, моралот, етиката, образованието и бракот во англиското општество на крајот на 19 век.

Гордост и предрасуда е сè уште интересна за модерните читатели и се наоѓа на врвот на листите за најчитани книги.

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Гордост и предрасуда”

Уште нема коментари за овој производ.