• img-book

Голем готвач за бебиња и мали децa

Здрава исхрана од првиот ден

ВКУСНИ РЕЦЕПТИ за едноставна подготовка, како за бебињата така и за заедничките семејни оброци на домашната трпеза.

ЕКСПЕРТСКИ СОВЕТИ ОД ДАГМАР ФОН КРАМ за доење, за постепено воведување на цврста храна, како и пренесување на компактно знаење на тема организација на кујната и одржување на нејзината хигиена, справување со нетолеранции и алергии на храна, вегетаријанска исхрана итн.

ОЧЕКУВАЈТЕ да најдете избалансирана мешавина на разновидни рецепти во книгата за секоја фаза од животот на вашето дете и компетентни одговори на најважните прашања од неговиот развој.

Едноставно, здраво и …ммм…многу вкусно!

1,990 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Голем готвач за бебиња и мали децa”

Уште нема коментари за овој производ.