• img-book

Category:

Големиот Гетсби

Големиот Гетсби е меѓу најславните романи за падот на „американскиот сон“ и моралната декаденција на монденското општество.
Овој роман ја прикажува „добата на разочарувањето“, или според Фицџералд „ерата на џезот.

250 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Големиот Гетсби”

Уште нема коментари за овој производ.