img-book

ISBN: 978-608-230-576-9

Говорот на телото

„Говорот на телото“ од меѓународно признатите стручњаци за меѓучовечките односи Алан и Барбара Пиз открива дека она што луѓето го зборуваат често се разликува од она што го мислат или чувствуваат.

Од оваа стручна и забавна книга можете да ги дознаете тајните на говорот на телото и да ги читате мислите на другите преку нивните гестови. Да дознаете како да бидете пријатни, како да стекнете повеќе самодоверба и како да ја контролирате секоја ситуација. Да ги откриете техниките кои ќе ви покажат како да ги толкувате гестовите и како да ги читате неизговорените мисли и емоции – и да извлечете правилни заклучоци.

– Како да им оставите позитивен впечаток на другите?
– Како успешно да преговарате?
– Како да знаете дали некој е достапен?
– Како да увидите дека некој лаже?
– Како да читате меѓу редови?
– Како да го користите говорот на телото за да го постигнете она што го сакате?

320 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-230-576-9
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2018
Број на страници: 202

“Говорот на телото”

Уште нема коментари за овој производ.