img-book

ISBN: 978-608-208-311-7

Вулкани

Енциклопедиите за катастрофи се неспоредливи во своите содржини. Овие енциклопедии за урагани, торнада, поплави, земјотреси и вулкани не само што на младите читатели ќе им дадат знаења, туку ќе им дадат и сеопфатна слика за целиот свет!

150 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-311-7
Издавач: Топер
Година на издавање: 2014
Број на страници: 32

“Вулкани”

Уште нема коментари за овој производ.