• img-book

ВТОРО ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИОТ АПОСТОЛ ПАВЛЕ ДО КОРИНТЈАНИТЕ

Предговор – Foreword
ВОВЕД
Второто послание на светиот апостол Павле до Коринтјаните.
Коринт и коринтјани
Формирање на Црквата во Kоринт
Позначајни личности од Црквата во Kоринт
Општо за Посланието
Писател на Посланието
До кого е упатено Посланието
Повод за пишување на Посланието
Цел и задача на Посланието
Место на пишување на Посланието
Време на пишување на Посланието
Автентичност на Посланието
Содржина на Посланието
Целост и автентичност на Посланието

800 ден

Моментално недостапна

За книгата

“ВТОРО ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИОТ АПОСТОЛ ПАВЛЕ ДО КОРИНТЈАНИТЕ”

Уште нема коментари за овој производ.