img-book

ISBN: 978-608-208-344-5

Универзум – енциклопедија

Кои нешта постојат во вселената? Од што се составени Сонцето, Месечината и Земјата? Што е ѕвезда? Сите прашања што ги поставуваат децата се одговорени тука.

150 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-344-5
Издавач: Топер
Година на издавање: 2014
Број на страници: 32

“Универзум – енциклопедија”

Уште нема коментари за овој производ.