img-book

ISBN: 978-608-208-259-2

Сонце – енциклопедија

Првиот наслов од новата серија на ТОПЕР енциклопедии.. Како е формирано сонцето? Од што е направено сонцето? Што е сончевата светлина? Какова е судбината на сонцето? Овие и сите останати информации што се поврзани со сонцето ќе ги најдете во оваа книга.

150 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-259-2
Издавач: Топер
Година на издавање: 2013
Број на страници: 32

“Сонце – енциклопедија”

Уште нема коментари за овој производ.