• img-book

Вселена: мојата џиновска книга со основни факти за нашиот универзум

Што се содржи вселената?Универзумот е многу повеќе од ѕвезди,планети и сателити.Некој од тие нешта имаат многу важно влијание врз вселената и на животот на нашата планета!Други,пак,се фасцинантни сами по себе. Доколку сакаш да си го збогатиш знаењето за вселената и да дознаеш некои факти што не се толку познати,а се клучни,тогаш оваа книга е за тебе!

1,090 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Вселена: мојата џиновска книга со основни факти за нашиот универзум”

Уште нема коментари за овој производ.