• img-book

Во овој балон нема место за еден слон

Кога Сани и Стела најдоа балон, сите животни сакаа да влезат.

Но, дали во тој балон ќе има место и за еден голем слон?

Шарена приказна со многу животни и еден неочекуван крај.

200 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Во овој балон нема место за еден слон”

Уште нема коментари за овој производ.