img-book

ISBN: 978-608-259-462-0

Веселата зграда

Има една зграда

Со весели катчиња

Ќе ве водиме низ неа

По шарени патчиња


На влезот си стои

Токму бројот седум

Толку има катови

Читајте ги редум!

199 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-462-0
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2019
Број на страници: 24

“Веселата зграда”

Уште нема коментари за овој производ.