• img-book

ВЕРОНИКА РЕШИ ДА УМРЕ

На прво поглед, Вероника има сè што може да посака. Ги посетува популарните ноќни клубови, се запознава и се забавува со привлечни млади мажи, меѓутоа сепак не е среќна, нешто ѝ недостига во животот.

Затоа, на 11 ноември, решава да умре. Откако ќе земе преголема доза апчиња, дознава дека ќе живее само уште неколку денови… И токму тогаш, кога го преживува она што никогаш не си го дозволила – љубовта, омразата, стравот, љубопитството – сфаќа дека секоја секунда од нејзиното постоење е личен избор меѓу животот и смртта. А нејзиниот избор е…да живее.

Ми се допаѓа овој роман на Коелјо. Навистина длабоко ме потресе. Умберто Еко

250 ден

Моментално недостапна

За книгата

“ВЕРОНИКА РЕШИ ДА УМРЕ”

Уште нема коментари за овој производ.