• img-book

БОЕНКА ЗА СПОКОЕН УМ

Смирете го немирот и ослободете се од стресот со боење.

Оваа книга со прекрасни илустрации изобилува со суптилни цртежи и сложени шари кои ќе ве поттикнат да медитирате понесени од креативноста и со полна присутност да ги боите страниците.

Одвојте неколку минути од денот – каде и да сте – и бојте за мир и спокоен ум.

Ема Фарарон е француски илустратор и графички дизајнер што живее и работи во Лондон.

250 ден

Моментално недостапна

За книгата

“БОЕНКА ЗА СПОКОЕН УМ”

Уште нема коментари за овој производ.