• img-book

Боенка: Диви животни

Боенки со налепници

•    За развој на моторичките вештини кај децата

•    За јакнење на концентрацијата

•    За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

Наслови во серијата:

•    Бубачки

•    Превозни средства

•    Играчки

•    Диви животни

•    Домашни животни

•    Овошје и зеленчук

За деца од 3 до 5 години

48 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Боенка: Диви животни”

Уште нема коментари за овој производ.