img-book

ISBN: 978-608-66245-3-8

Биби и џиновите

Во оваа сликовница нашата хероина Биби се запознава со џиновите, на кои несомнено им е потребна нејзината помош. Таа ги учи своите нови пријатели дека перењето, чистењето, раскревањето, но и грижата за личната хигиена се активности што не смеат да се избегнуваат, без разлика на полот, ниту возрастта. Во сликовницата се вклучени и голем број забавни активности.

200 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-66245-3-8
Издавач: Бибиленд
Година на издавање: 2019
Број на страници: 36

“Биби и џиновите”

Уште нема коментари за овој производ.