img-book

ISBN: 978-608-66245-6-9

Биби, Боби и чудовиштето од Охридското Езеро

Летна авантура на брегот на Охридското Езеро. Биби и Боби ја запознаваат својата нова другарка Деси и заедно откриваат нови начини за забавување и уживање. Врр навака – вррр натака, тие пловат по водите на езерото. Нашите херои пронаоѓаат решение како Деси повеќе да не мора да се крие во длабочините на езерото и повикуваат пријателка на помош за да го спроведат својот план. Волшебната шумичка станува побогата за уште еден жител, а и игрите стануваат позабавни. Во сликовницата се вклучени голем број забавни активности.

200 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-66245-6-9
Издавач: Бибиленд
Година на издавање: 2019
Број на страници: 36

“Биби, Боби и чудовиштето од Охридското Езеро”

Уште нема коментари за овој производ.