img-book

ISBN: 978-608-66245-7-6

Биби, Боби и змејот

Си беше еднаш еден змеј… но каков змеј? Страшен и лош или сладок и добар? Иако најдобри другари, Биби и Боби не можат да се согласат околу многу нешта (а особено околу тоа какви се змејовите во сказните). Тие дури и почнуваат да се караат, сè додека заедно не раскажат една волшебна, прекрасна, возбудлива сказна…

200 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-66245-7-6
Издавач: Бибиленд
Година на издавање: 2019
Број на страници: 36

“Биби, Боби и змејот”

Уште нема коментари за овој производ.