• img-book


ISBN: 0000

Аферата Колумбо

Што ако се што знаете за откривањето на Америка од страна на Колумбо е лага? Што ако таа лага е искористена за да сокрие вистината која доколку се дознае може да има сериозно последици за политичкиот свет?

Експлозивен нов stand-alone трилер од страна на Стив Бери, кој ќе Ве остави без здив до последната страница.

550 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 0000
Издавач: Култура
Година на издавање: 2016
Број на страници:

“Аферата Колумбо”

Уште нема коментари за овој производ.