img-book

ISBN: 978-608-243-343-1

АТОМСКИ НАВИКИ

Дали тешко ги менувате своите навики? Ако е така, проблемот не сте вие. Проблемот е во вашиот систем. Лошите навики се повторуваат одново и одново, не затоа што вие не сакате да се промените, туку затоа што имате погрешен систем за промена.

Оваа книга содржи проверен и докажан систем, кој може да ве издигне до нови височини.

Ќе научите како:

•          да најдете време за нови навики;

•          да го надминете недостигот на мотивација и на волја;

•          да ја промените својата околина за да бидете поуспешни;

•          да се вратите на патот кога ќе скршнете од курсот;

•          и уште многу нешта…

„Атомски навики“ ќе го преобликуваат начинот на кој размислувате за успехот и за напредокот и ќе ви ги дадат потребните алатки и стратегии за трансформација на вашите навики – сеедно дали сте тим што сака да освои првенство, компанија што се стреми да се издигне над конкуренцијата или едноставно поединец што сака да престане да пуши, да ја намали тежината, да го победи стресот или да постигне некоја друга цел.

Навиките се оној ситен детаљ што може да донесе огромен пакет од позитивни промени кај секого од нас.

600 ден

1 на залиха

За книгата

“АТОМСКИ НАВИКИ”

Уште нема коментари за овој производ.