• img-book

АНТОН И БАБА на дното на морето

од ТОМАС БРУНСТРОМ И ТОРБЈОРН КРИСТОФЕРСЕН

Антон и баба патуваат до дното на морето за на дното на морето да го најдат прстенот на баба.

Тие сретнуваат опасни чудовишта, гладни китови и чудесни сирени, а Антон мора да биде многу вешт ако сака да управува со подморницата и да го врати прстенот.

Ги чека уникатно авантуристичко патување, бидејќи кога баба е со вас, никогаш нема здодевен момент.

280 ден

Количина:
За книгата

“АНТОН И БАБА на дното на морето”

Уште нема коментари за овој производ.