• img-book

Анаис од Монмартр

Со куфер во едната рака и транспортер за мачки во другата, Анаис Мишел доаѓа во Париз со амбиција да ја пронајде личноста што еднаш ја напушти – себеси.

Но, нештата не се такви какви што ги остави некогаш.

Нова маќеа, заборавен пријател и нескротлив страв од тоа „што ако не постои професија што може да ме направи среќна“, водат до серија неочекувани настани, вино, кафе и комплициран однос со еден… дечко.

Сериозно, колку може да е тешко да се пронајдеш во град како Париз?

Би се изненадиле.

300 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Анаис од Монмартр”

Уште нема коментари за овој производ.