• img-book

Ако не постои утре

Таа е неговото минато. Тој е нејзината иднина.

Ема живее во Њујорк. Со триесет и две години, се уште е во потрага по вистинскиот.
Метју живее во Бостон. Тој ја загуби својата сопруга во страшна несреќа, и сам се грижи за четиригодишната ќерка.
Судбоносна средба во виртуелниот свет ќе ги доведе до фактот да поверуваат дека дека конечно ја пронашле среќата. Нестрпливи да се запознат, ќе се договорат да вечераат во еден мал италијански ресторан во Менхетен.
На истиот ден во исто време, ги отвораат вратите на овој ресторан и се упатуваат на истата маса. Сепак, нивните патишта никогаш нема да се вкрстат.
Дали е тоа  игра на лаги? Производ на имагинацијата? Манипулација? Фатени во форма на реалност што не може да се сфати, Метју и Ема брзо  сфаќаат дека ова не е само една пропуштена можност …

240 ден

1 на залиха

За книгата

“Ако не постои утре”

Уште нема коментари за овој производ.