• img-book

Аги и Ема: нежна приказна за едно вистинско пријателство

Романот „Аги и Ема“ на Игор Коларов е нежна приказна за пријателството помеѓу осаменото деветгодишно момче Аги и необичната старица Ема, и нивниот заеднички бунт против суровиот и отуѓен свет.

Романот „Аги и Ема“ е добитник на наградата на „Политикин забавник“ за најдобра детска книга.

250 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Аги и Ема: нежна приказна за едно вистинско пријателство”

Уште нема коментари за овој производ.