• img-book

Агата Одли. Убиство во музеј

Агата Одли

Нема за мене случај чуден…

Агата Одлоу тукушто наиде на нејзиниот следен голем случај… убиство во Британскиот музеј.

Но, како што Агата почнува со копање под површината, така кај неа се јавува сомнеж дека се подготвува поширок заговор во подрачјето под Лондон – заговор во кој се вклучени една напуштена метро-станица, голем огномет и пет илјади тони златни прачки.

За среќа, Агата ги следи трагите…

ВТОРА КНИГА ВО ОВАА НОВА ВОЗБУДЛИВА СУПЕРДЕТЕКТИВСКА ЕДИЦИЈА!

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Агата Одли. Убиство во музеј”

Уште нема коментари за овој производ.