• img-book

Агата Одли. Сребрената змија

Агата Одли

Нема за мене случај чуден…

Агата Одли е повторно во авантура со решавање на уште еден случај!

Кога еден асистент во Националната галерија исчезнува, Агата започнува истрага и притоа открива многу поголем заговор одошто може да се замисли.

Придружете се во истрагата додека Агата се движи низ Лондон и оди директно во центарот на мистеријата…

ТРЕТА КНИГА ВО ОВАА НОВА ВОЗБУДЛИВА СУПЕРДЕТЕКТИВСКА ЕДИЦИЈА!

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Агата Одли. Сребрената змија”

Уште нема коментари за овој производ.