One column right sidebar
Бараме книжар/ка за книжарница Сакам Книги
На 23/05/2019 | 1 Коментари |

Бараме книжар/ка за книжарница Сакам Книги. Нудиме флексибилна работа во секогаш весел и позитивен тим, ...

Нова тура Reader’s Cards во книжарница Сакам Книги!
На 25/03/2019 | 0 Коментари |

Драги читатели, денес пристигна уште една тура Reader's Cards во книжарница Сакам Книги. Картичките и ...

No image Подарете книга за 8-ми март!
На 03/03/2019 | 0 Коментари |

Драги читатели, од понеделник, 04.03, почнуваме со осмомартовска акција која ќе трае до крајот на ...

Летен онлајн попуст #ЧитамПливамУживам
На 27/06/2018 | 0 Коментари |

Како и секогаш во ова време од годината, тука сме да ви помогнеме да имате ...

Топ листа на најпродавани книги за време на саемот на книга
На 11/05/2018 | 0 Коментари |

Помина уште еден саем на книгата, драги читачи, и тоа прилично успешно, на наше големо ...

Саем на книга, 2018 – VIP Арена, Борис Трајковски
На 25/04/2018 | 0 Коментари |

Големиот саем на книга годинава ќе се одржи од 3-9 мај, на нова локација: VIP Арена ...

Затворен огласот за преведувачи
На 04/01/2018 | 0 Коментари |

Почитувани читатели и преведувачи, сакаме да ве известиме дека официјално е затворен огласот за нови ...

Новогодишен ОНЛАЈН саем на книги
На 12/12/2017 | 0 Коментари |

Како и секоја година, така и оваа, издавачката куќа Сакам Книги организира новогодишен онлајн саем ...