One column right sidebar
Бараме финансиски администратор
На 21/05/2020 | 0 Коментари |

Издавачката куќа Сакам Книги има потреба од финансиски администратор, кој ќе работи во координација со ...

И овој Валентајн, нова книжарница…
На 12/02/2020 | 2 Коментари |

И овој Валентајн, ви закажуваме рандеву во нова книжарница на Сакам Книги. Славиме 1 роденден ...

Бараме нов книжар/административен асистент
На 12/01/2020 | 0 Коментари |

Потребни квалификации и вештини: Познавање на книжевното портфолио на Сакам книгиРаботно искуство на иста или ...

Продолжен рокот за искористување на поените…
На 26/12/2019 | 0 Коментари |

На барање на нашите драги читатели, рокот за искористување на поените од Reader's Cards е ...

Попуст од 40% на сите наши изданија за вашиот роденден!
На 23/11/2019 | 2 Коментари |

Од денес, новитет во Сакам Книги. Уште еден начин да им се заблагодариме за лојалноста ...

Бараме професионални читачи! (прв круг затворен)
На 05/07/2019 | 0 Коментари |

Повторно нешто ново во Сакам Книги, а тоа е дека правиме „екипа на професионални читачи“ ...

Повторно бараме преведувачи! (затворен оглас)
На 24/06/2019 | 1 Коментари |

Бараме нови добри преведувачи кои ќе му се приклучат на нашиот тим. Како и претходно, сите ...

5 совршени романси за на плажа ова лето
На 20/06/2019 | 0 Коментари |

Тајни на летната ноќ Четири млади дами во ќоше во една сала за танцување прават ...