Blog
Бараме книгољубец експерт за социјални медиуми
На 03/09/2020 | 0 Коментари |

Бараме книгољубец експерт за социјални медиуми, кој ќе ги води нашите профили на социјалните мрежи, ...

Саем на книга од 08 до 14 септември, 2020
На 31/08/2020 | 0 Коментари |

Драги читатели, со радост го најавуваме нашиот и ваш сакан Саем на книгата, кој оваа ...

Бараме финансиски администратор
На 21/05/2020 | 0 Коментари |

Издавачката куќа Сакам Книги има потреба од финансиски администратор, кој ќе работи во координација со ...

Бараме нови книжарки за книжарницата во Капитол
На 20/05/2020 | 0 Коментари |

Потребни квалификации и вештини: Познавање на книжевнотo портфолио на Сакам книгиРаботно искуство на иста или ...

И овој Валентајн, нова книжарница…
На 12/02/2020 | 1 Коментари |

И овој Валентајн, ви закажуваме рандеву во нова книжарница на Сакам Книги. Славиме 1 роденден ...

Бараме нов книжар/административен асистент
На 12/01/2020 | 0 Коментари |

Потребни квалификации и вештини: Познавање на книжевното портфолио на Сакам книгиРаботно искуство на иста или ...

Продолжен рокот за искористување на поените…
На 26/12/2019 | 0 Коментари |

На барање на нашите драги читатели, рокот за искористување на поените од Reader's Cards е ...

Попуст од 40% на сите наши изданија за вашиот роденден!
На 23/11/2019 | 2 Коментари |

Од денес, новитет во Сакам Книги. Уште еден начин да им се заблагодариме за лојалноста ...