Blog Left sidebar
МАРТОВСКИ B8KFEST ВО САКАМ КНИГИ!
На 02/03/2023 | 0 Коментари |

Ова е совршено време да ги опсипете најважните жени во вашиот живот со љубов (и ...

Повторно го прошируваме тимот: бараме лектор!
На 01/08/2022 | 0 Коментари |

Издавачката куќа Сакам Книги бара лектор (со положен испит) за хонорарна или редовна работа (зависно ...

Бараме книжар/ка за книжарницата во Капитол
На 28/03/2022 | 0 Коментари |

Бараме книжар/ка за книжарницата во Капитол. Самата позиција во трговски центар подразбира работа во смени, ...

Бараме графички дизајнер
На 21/10/2021 | 0 Коментари |

Бараме фриленс графички дизајнер - креативна личност која има познавање од областа на графичкиот дизајн ...

Повторно го прошируваме тимот!
На 03/09/2021 | 0 Коментари |

Повторно сме во потрага по нови преведувачи кои ќе му се приклучат на нашиот тим. ...

Бараме книжар/ка за книжарницата во Капитол
На 11/03/2021 | 0 Коментари |

Потребни квалификации и вештини: Познавање на книжевнотo портфолио на Сакам книгиРаботно искуство на иста или ...

Бараме книгољубец експерт за социјални медиуми
На 03/09/2020 | 0 Коментари |

Бараме книгољубец експерт за социјални медиуми, кој ќе ги води нашите профили на социјалните мрежи, ...

Саем на книга од 08 до 14 септември, 2020
На 31/08/2020 | 0 Коментари |

Драги читатели, со радост го најавуваме нашиот и ваш сакан Саем на книгата, кој оваа ...