• cat-img
  1. Aксесоари
 • cat-img
  1. Романси
 • cat-img
  2. Трилери и мистерии
 • cat-img
  3. Чик Лит
 • cat-img
  4. Драми
 • cat-img
  5. Историски
 • cat-img
  7. За млади (Young Adult)
 • cat-img
  8. Хрватски
 • cat-img
  9. Популарна психологија
 • Nonfiction
НАЈНОВО ОД САКАМ КНИГИ
Купи
Купи
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Јас и ти од: Кристан Хигинс
Купи
Купи
Купи
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Избриши ги солзите
Купи
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Патник 23 од: Себастијан Фицек
СРПСКИ И ХРВАТСКИ
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
ДЕТСКИ КНИГИ
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Купи
Александар Николовски Читател & фан
" Мислам дека никогаш немаше да ги прочитам сите овие толку добри книги што ги прочитав буквално во еден здив ако не се појавеше оваа издавачка куќа за која имам само пофални зборови во секој поглед уште од првата издадена книга па до денес... Само продолжете така... "
Елица Ј. Георгиевски Читател & фан
" Сакам книги е издавачка куќа која го следи трендот на книгите - секогаш со нови и феноменални изданија, преводи на нови книги по многу прифатливи цени и книги за сите возрасти и од сите жарнови. Со еден збор БРИЛИЈАНТНИ! "
Љубица Јовановска Читател & фан
" Книгите се љубов, љубовта е вечна, вечноста е илјадници страници издадени... тоа е најдоброто, а кога сме кај најдоброто мислам на издавачката куќа Сакам книги... "
Гордана Јанеска Николовска Читател & фан
" Имам прочитано многу книги од оваа издавачка куќа и секоја заслужувала да биде прочитана. Одлична селекција на наслови, за да ги добиеме најдобрите и оние кои вредат да бидат прочитани. Вчера ја дочитав "Ова завршува со нас", прекрасна, поучна и интересна за читање... "
Марија Н. Читател & фан
" Дефинитивно најдобра издавачка куќа, а воедно ги имате и најубавите изданија. Има одличен избор на книги со одличен превод. Секој ден со понекоја книга во раце од Сакам книги и денот е вистинско уживање! "
Илинка Цекова Читател & фан
" Со изданијата на Сакам книги се навлеков не само на читање, туку и на купување книги. Нема утка, одличен избор, превод, корици, цени.... Ги имам 90% од нивните изданија. Продолжете со исто темпо, а јас со нетрпение ќе чекам нови книги од вас. "
Билјана Стојановска Читател & фан
" Прекрасен избор на книги; многу добар превод и лектура, вистинско уживање! Со Сакам Книги нема промашување! "
Популарни автори
 • Ејми Хармон

 • Метју Хаси

 • Алекс Мајклидис

 • Лиса Клејпас

 • Пам Џеноф

 • Софи Кинсела

 • А.Џ. Фин

 • Сара Џио

 • Џ.П Дилејни

 • Сузан Е. Филипс

Портал СК

Достава низ цела Македонија
Најнови светски хитови
Пристапни цени
Вашите омилени автори

Сакаш новости на мејл?

srekjanew