Продолжен рокот за искористување на поените…
На 26/12/2019 | 0 Коментари

На барање на нашите драги читатели, рокот за искористување на поените од Reader’s Cards е продолжен до 31.01.2020.

Доколку сакате да ги потрошите поените за да не ви пропаднат, дојдете најдоцна до 31 јануари. На 1 февруари системот автоматски ќе ги ресетира сите неискористени поени и не постои НИКАКОВ начин да ги вратиме назад колку и да сакаме.

Затоа, ве молиме, искористете си ги на време за да нема недоразбирања и незадоволни купувачи.

Напиши коментар