Новогодишен онлајн саем на sakamknigi.mk
На 06/12/2016 | 0 Коментари

Од денес започнуваат новогодишните попусти на www.sakamknigi.mk, а истите за сите наши изданија ќе важат и на www.kupikniga.mk. Нашите читатели оваа зима дефинитивно ќе можат да уживаат со добри книги, бидејќи имаме попусти од 10% до 50%, а нудиме и бесплатна испорака за сите нарачки над 1.000 денари направени на sakamknigi.mk, низ целата земја.

Бесплатна испорака за нарачки над 1000 денари само на нашиот сајт!

Друго изненадување за нашите читатели се подароците што ги подготвивме за сите што ќе направат нарачки над 1300 денари; уникатни чаши за читатели со кул дизајни. Истите може да се нарачаат од нашиот сајт и по редовна цена од 150 денари.

Чаша за љубители на книги Чаши за љубители на книги

Нашиот каталог оваа година не ги содржи сите изданија, издвоена е само ограничена, препорачана понуда, но и покрај тоа што ги нема сите книги во каталогот, сите се на попуст и може да се нарачаат од сајтот. Каталогот може да го погледнете овде.

Напиши коментар