МАРТОВСКИ B8KFEST ВО САКАМ КНИГИ!
На 02/03/2023 | 0 Коментари

Ова е совршено време да ги опсипете најважните жени во вашиот живот со љубов (и книги) за цела година! Затоа, ви подготвивме богата понуда со попусти од -20 % до -50 %, која важи во сите Сакам Книги книжарници и онлајн на www.sakamknigi.mk, од 03. – 20.03.2023. На овој ЛИНК може да погледнете дел од понудата со попусти, но имајте на ум дека има уште многу други изданија на Сакам Книги, Три, Антолог, Арс Ламина, Бата Прес и Култура кои не се вклучени во каталогот, но исто така имаат попусти од 20 % до 50 % во нашите книжарници и онлајн на www.sakamknigi.mk. Освен тоа, со сметка над 600 денари, добивате ПОДАРОК ГИФТ КАРТИЧКА, по ваш избор. Инспиративните картички се новитет на Сакам Книги и може да ги погледнете на овој ЛИНК.

Па, ве очекуваме, драги наши читатели!

 

* Количините од одредени наслови се ограничени.

 

 

 

Напиши коментар