И овој Валентајн, нова книжарница…
На 12/02/2020 | 2 Коментари

И овој Валентајн, ви закажуваме рандеву во нова книжарница на Сакам Книги.

Славиме 1 роденден на нашата прва книжарница во Центар и воедно отворање на нашата втора книжарница во Капитол Мол на 14.02.2020. Новата книжарница е лоцирана на 1 кат, веднаш пред DM и Дуки Дасо. Почнуваме со работа со стандардното работно време на трговскиот центар, од 10.00 до 22.00 часот.

Ги славиме роденденот и отворањето со:

  • Нов бестселер од Шерон Болтон
  • 20% на сите наши изданија во двете книжарници и онлајн
  • 10% на сите останати изданија во двете книжарници и онлајн

Имаме нова тура Reader’s Cards, роденденски колачиња и ве чекаме со најголема љубов како и секогаш во нашето ново катче за книгољупци!

Коментари2
Svetlana Zdravevska Напишано 07/02/2023 во8:50 pm   Reply

Sreken rodenden Sakam Knigi 🥳🥳🥳

Snezana Zengovska Напишано 14/02/2020 во9:32 am   Reply

🎊Sreken rodenden🍀

Напиши коментар